Nå er det billigere å bli HAUBO-medlem

Hovedformålet til HAUBO er å skaffe boliger til andelseiere gjennom borettslag. Som andelseier i HAUBO har du forkjøpsrett på boliger i borettslag over hele Haugalandet. Da slipper du å være med i budrunder og drive opp prisen på en bolig og er du heldig kan du tre inn i eksisterende bud og betingelser for å sikre din drømmebolig. Som andelseier har du også flere gode tilbud på tjenester knyttet til bolig, samt mange andre fordeler innen varekjøp. Vi har nå senket prisen på innmelding slik at terskelen blir lavere for å melde seg inn.

Forkjøpsrett

Forkjøpsrett betyr at du som HAUBO-medlem har rett til å kjøpe en bolig fremfor noen andre ved boligsalg. Med forkjøpsrett havner du dermed lengre frem i køen. Dette kan du lese mer om her.

Boligen legges i tillegg ut her, og våre medlemmer kan melde forkjøpsrett innen fristen som er satt. Det betyr at du har rett til å kjøpe borettslagsleiligheten til samme pris som høyeste bud. Hvis du melder forkjøpsrett, plikter du å kjøpe boligen om du har høyest ansiennitet, og kravet er bindende.

Medlemsfordeler

Du får medlemsrabatter og bonus på toppen av gode tilbud. Vis medlemsbevis for å få rabatt. Betal med et registrert bank- eller kredittkort for å få bonus. Betalingskort registreres på Min Side. En oversikt over medlemsfordeler finner du her.

Gavemedlemskap

Den siste tiden har flere gitt medlemskap i gave, både til dåp, bursdag og konfirmasjon. Barn og unge betaler ikke årskontingent før fylte 18 år. Det vil si at de kan bygge ansiennitet i mange år og lettere komme inn på boligmarkedet når tiden er moden for det. Gamemedlemskap kan kjøpes her. Da får mottaker i tillegg en fin innbinding av andelsbeviset sitt.