HAUBO-vaktmesteren vokser!

Vi har tatt en prat med Jostein og Stig i HAUBO-vaktmesteren. Jostein har bakgrunn innen elektro og har jobbet i vaktmesterselskapet siden 2018. Stig er det nyeste tilskuddet i gjengen og har tidligere vært selvstendig næringsdrivende tømrer. HAUBO-vaktmesteren utgjør nå fem ansatte, i tillegg har de også ringevikarer som blir flittig brukt når arbeidsmengden øker på. Jostein forteller at de allerede har 70 fornøyde HAUBO-kunder!

Hva slags tjenester tilbyr dere?

Vi tilbyr tjenester etter behov.  Vi utfører selvsagt det som kan kalles for klassiske vaktmestertjenester, men vi utfører også andre oppgaver ut ifra hva kunden ønsker. Noen eksempler er å bygge boder, utføre snekkerarbeid, spyle søppeldunker, luke og måle radon. I tillegg har vi mange samarbeidspartnere på markedet som gjør at vi kan forhandle bedre priser til kundene våre, for eksempel er vi i gang med å forhandle en rammeavtale på service og vedlikehold av heis. Dette kan komme boligselskaper til gode når det gjelder vedlikehold og HMS.

Hva kjennetegner tjenestene deres?

God service med et smil og kompetanse. Vi har et bredt spekter av fagutdanning, blant annet murer, elektriker og tømrer, samtidig kjenner vi området ettersom vi er en lokal aktør. Det er også viktig å nevne at hos oss kan kunder få skreddersydde tjenester etter sine behov. Kundene behøver ikke å betale for tjenester de ikke trenger. Vi lager gjerne et årshjul tilpasset deres behov, om de så bare behøver tjenester på våren er det også helt i orden.

Hva bør boligselskapene tenke på nå når det går mot høst og vinter?

Takrenner og sluker! Blir disse tette kan det bli store skader. Det er lurt å ha en plan for vedlikehold nå som det røyner på med vær og vind. Det å sjekke utelys er også viktig, både for trygghetsfølelsen for beboere, samt for å hindre ulykker. Blir det glatt er det også viktig å ha tilgang til grus og en plan for strøing.

Det er også viktig sikre bygninger mot mus og rotter. Dette er også noe vi hjelper til med, slik at kundene våre slipper. Oppsummert kan du si at vi bidrar på en slik måte at driften av et boligselskap skal bli lettere i det daglige, for både styret og den enkelte beboer. Vi brenner virkelig for dette og får mange gode tilbakemeldinger fra kunder.

Les mer om hvilke tjenester HAUBO-vaktmesteren tilbyr her!