HAUBO + Haugaland Kraft = sant!

HAUBO inngikk i går en samarbeidsavtale med Haugaland Kraft Fiber og Haugaland Kraft Energi som vil gi HAUBO sine medlemmer i borettslag og sameier gunstige tilbud på blant annet eget tilpasset strømprodukt, elbillader, solcelleanlegg, internett og Altibox.

– Som boligbyggelag er HAUBO opptatt av å tilby et variert og godt utvalg av tilbud til våre borrettslag og sameier, sier Svend Inge Stueland, administrerende direktør i HAUBO. Med avtalen vi nå har inngått med Haugaland Kraft sikrer vi gode tilbud på viktige og fremtidsrettede tjenester til våre medlemmer. Jeg er veldig fornøyd med at vi har fått denne avtalen på plass og ser frem til et godt og fruktbart samarbeid med Haugaland Kraft.

Vi vil presentere i nær fremtid hva som konkret ligger i strømavtalen. Når det gjelder solcelleanlegg og elbilladere så kan kundene våre ta kontakt med HAUBO sin tekniske avdeling v/Thor-Arne Lie, sier Stueland.

– HAUBO har de siste årene ekspandert sin virksomheter med blant annet nybygg av leiligheter i Haugesund sentrum og Park+, og er en ettertraktet samarbeidspartner for oss, sier Jan Håland, direktør i Haugaland Kraft Fiber. Vi gleder oss over å kunne tilby lynrask fiber og et univers av underholdning og strømmetjenester i Altibox produktet.

– Boligbyggelaget tenker fremtidsrettet og nyskapende ved å engasjere seg i prosjekter som gir gode boforhold og bærekraftige løsninger, uttaler John Harald Jakobsen, direktør for Haugaland Kraft Energi. Våre energiløsninger og produkter lønner seg for både lommeboken og klima.