Nå kan du som medlem bruke forkjøpsretten i Park-Teateret

Tirsdag 16. november ble det avholdt informasjonsmøte for Park-Teateret i Billedgalleriet.
Det ble fullt hus da de interesserte møtte opp for å få nyttig informasjon om det flotte sentrumsprosjektet før salgsstart og tildelingsmøte.


Kvelden ble sparket i gang av Svend Inge Stueland i HAUBO. Han fortalte blant annet om borettslag og fordelene beboerne vil ha ved at Park-Teateret blir etablert som det.

– Avdragsfrihet i inntil 10 år, lave bokostnader, og forutsigbar økonomi, var noe av det Stueland påpekte.

Arkitekten bak det unike prosjektet, Lilly Margrethe Kvilhaug fra Vikanes Bungum Arkitekter, presenterte tankene og ideene om hvorfor Park-Teateret er tegnet som det er.


– Dette skal bli gode boliger for mennesker i alle livssituasjoner. Et trygt og fint sted å bo, et sted man vil bli værende, fortalte Kvilhaug, og påpekte at de ulike planløsningene også gjør at alle kan finne en leilighet som passer akkurat de. Det ble ved utformingen også lagt vekt på at bygget skulle ha en sterk identitet.


Eiendomsmegler Niels Chr. Hald fra Eiendomsmegler A viste frem den nye nettsiden som nå er tilgjengelig på park-teateret.no, og gikk bl.a. gjennom priser og finansieringsmuligheter.

Kasper B. Larsen fra byggentreprenøren GL Bolig avsluttet kvelden med å prate om tilvalg, og hvordan man enkelt kan sette sitt eget preg på boligen.

Potensielle kjøpere fulgte spent med når arkitekten presenterte prosjektet på Billedgalleriet.

Forkjøpsrettsperioden er i gang

Onsdag 24. november kl. 18.00 blir det avholdt tildelingsmøte på Billedgalleriet, der HAUBO-medlemmer, basert på ansiennitet, får velge sin leilighet først.

For å benytte forkjøpsretten må meldeskjema være levert til eiendomsmegler innen onsdag 24. november kl. 15.00, og du må være medlem av HAUBO. Er du ikke medlem så kan du melde deg inn her.

Alle kan delta på tildelingsmøtet av de 17 leilighetene, men man må være HAUBO-medlem og ha levert inn meldeskjema på forhånd. Med over 100 personer på interesselisten, er det lurt å bli HAUBO-medlem nå om du ikke allerede er det!

Nettsiden er nå tilgjengelig

For å bli bedre kjent med Park-Teateret, og se gjennom hvilken leilighet som kan passe for deg, besøk park-teateret.no. Her kan du bl.a. kikke gjennom boligvelgeren, lese om leilighetene og nabolaget, og finne nyttige dokumenter som prisliste, meldeskjema og informasjon om ansiennitet.