Her finner du boliger som er ute på forkjøpsrett. Har du spørsmål er det bare til å ta kontakt med oss i HAUBO.

Forkjøpsrett betyr at du som HAUBO-medlem har rett til å kjøpe en bolig fremfor noen andre ved boligsalg. Med forkjøpsrett havner du dermed lengre frem i køen. Forkjøpsretten er knyttet til hvor lenge du har vært medlem. Jo høyere ansiennitet du har, desto lengre frem i køen står du ved et boligkjøp. Eier du allerede en leilighet i borettslaget der boligen skal selges, rykker du foran et annet medlem med høyere ansiennitet.

Tidsfrist for å melde forkjøpsrett ved et boligsalg er vanligvis fem virkedager. Ved alle krav må det fremlegges finansieringsbekreftelse. Etter fristen er utløpt, gjelder de samme reglene for medlemmer som ikke-medlemmer. Vil du lære mer om forkjøpsretten og hvordan det fungere? Les mer om det her.

Ønsker du å prøve forkjøpsretten? Laste ned skjema for prøving av forkjøpsretten og send det inn til oss.

Boliger på forkjøpsrett

SØKNADSFRIST

Søknadsfristene er 9. juli 2020 klokken 15.00 (NB; merk tidspunkt)

*

*) Solgt, men medlemmer med lengre ansiennitet kan tre inn i avtalen

Ramsdalen - 4-roms ende leilighet i 2. etg. Lekker innglasset balkong - 3 soverom 1390000,- *

Ramsdalen - 4-roms ende leilighet i 2. etg. Lekker innglasset balkong - 3 soverom

Stor ende leilighet med lett adkomst i den foretrukkne 2. etg. Leiligheten er stor og har god planløsning samt flott beliggenhet. 3 soverom og stor innglasset balkong mot vest. Flott beliggenhet i attraktive Ramsdalen. Her har en sol hele ettermiddagen! I Ramsdalen bor man en spasertur unna sentrum og butikker men med en rolig og tilbaketrukket beliggenhet. Her har en flotte turområder som Djup...

Les mer