Desemberprat#2 Kjell Emberland

I dag har vi tatt en prat med Kjell Emberland som er styreleder i Sameiet Jiggermast. Kjell er nylig blitt pensjonist og sammen med sin fru flyttet de inn i bygg 5 i Odd Hansen sitt fantastiske prosjekt i Smedasundet 1 i oktober. Tidligere bodde de i enebolig på Kolnes og det var ønsket om en mer lettstelt boplass som pensjonist at valget falt på å flytte i leilighet. Nå er det veldig enkelt for de to å bare låse døren og dra på hytta på Emberland eller ta seg en tur til leiligheten i solrike Spania. Omtrent samtidig som de flyttet inn i leiligheten fikk Kjell oppgaven med å være styreleder i sameiet. Det var første gang hans første kontakt med HAUBO.

1. Dine forberedelser til julefeiringa og hvordan skal du feire julaften i år?

Vi skal for første gang feire jul i ny leilighet. Dette gleder vi oss til. Vi får besøk av barn og barnebarn. Når en har hatt enebolig i mange år har en samlet opp en del julepynt. Det sier seg selv at en ikke kan bruke all den pynten vi hadde og da blir det utvelgelse hva som brukes videre. Jeg sliter med å velge bort noe så her blir det ikke lett å velge vekk noe. For å lette på dette, lar jeg konen ta seg av denne delen.

2. Beste julaftenminne?

Beste julaftenminne er ikke lett rangere. Juletiden er en fin tid til å samle familie til felles hygge som det blir alt for lite ellers i hverdagen. Men når jeg fikk min egen familie med barn var dette en opplevelse som jeg setter høyt. Jeg har minne på juleaften da jeg var barn fikk ett fotoapparat som gave, veldig stas. Den tides fotoapparat hadde filmrull og da jeg hadde tatt alle bildene tok jeg ut filmrullen for å se på bildene, hadde ikke fått med meg at deg skulle fremkalles!

3. Hva betyr HAUBO for deg?

Siden jeg er nyvalgt styreleder i sameie er dette en ny rolle for meg. Da betyr det veldig mye at jeg kan kontakte HAUBO for å få informasjonen jeg trenger. HAUBO er veldig imøtekomne og gir raskt svar enten det er på e-post eller telefon. Dette setter jeg stor pris på. Samtidig er de hjelpsomme med å tilrettelegge budsjetter, årsmøter ol. Gleder til videre samarbeid.


Takk for praten Kjell – og god jul til deg og dine fra alle oss i HAUBO 🙂