Desemberprat#1 Ole William Gård

I desember snakker vi med noen av våre gode HAUBO-venner for at både vi og dere skal bli bedre kjent med dem. Først ut er Ole William Gård som er styreleder i Sameiet Røysane II som svarer dette på våre spørsmål:

1. Dine forberedelser til julefeiringa og hvordan skal du feire julaften i år?

Mine forberedelser til julefeiringa blir av det rolig laget. Blir julepynting med guttungen og så tar en julestresset med handle pakker de siste par dagene før selve julaften. I år klarer vi å samle hele familien og vi skal ha julaften hjemme hos mor min.

2. Beste julaftenminne?

Et av mine beste minner må være da jeg var rundt ti år. Mitt største juleønske var selvsagt et dataspill. Som alle unger klarte jeg finne julepakkene som var gjemt bort. Til mitt store ønske lå dette dataspillet der. Å vente i flere dager til jeg kunne åpne pakken var helt forferdelig, men absolutt verdt det. 

3. Hva betyr HAUBO for deg?

HAUBO for meg gjorde at jeg sa ja til var styreleder. Med deres veiledning og hjelp så har det vært mye enklere og ta rollen som styreleder enn jeg først fryktet.


Takk for praten Ole William – og god jul til deg og dine fra alle oss i HAUBO 🙂