Dine medlemsfordeler

Å være HAUBO-medlem lønner seg stort. Du kommer foran i køen når du skal kjøpe bolig, og du har alltid gode fordeler i lommeboken. 

Fantastisk forkjøpsrett

Som HAUBO-medlem får du forkjøpsrett på alle borettslagsboliger tilknyttet HAUBO.

Felles forkjøpsrett

I tillegg er HAUBO ett av flere boligbyggelag som tilbyr felles forkjøpsrett. Dette betyr at du med medlemskap i ett av disse boligbyggelagene kan bruke din opparbeidede ansiennitet også til å oppnå forkjøpsrett på boliger i de andre boligbyggelagene som omfattes av ordningen. 22 boligbyggelag er med i ordningen felles forkjøpsrett, og disse er spredt utover hele landet. Lagene forvalter til sammen over 69 000 boliger. Liste over hvem som er med kan du se HER. De boligbyggelagene som er med i ordningen har avtalt at ansiennitet regnes fra 1.1.2003. Du må melde deg inn i det boligbyggelaget der du ønsker å bruke forkjøpsretten.

Et kart over hvor disse boligbyggelagene holder til finner du HER.

Med andre ord: Som HAUBO-medlem kommer du foran i køen. Kanskje nettopp det sikrer deg drømmehjemmet ditt?

Gode rabattordninger

Med fordelskortet får du mange fordeler, i tillegg kan du dra nytte av svært gode rabattordninger hos mange leverandører. Les mer om våre leverandører herHAUBO-medlemmer har tilbud om blant annet rimeligere telefon, boliglån, forsikringstjenester og energi, og mange andre gode fordeler. Les mer om dine medlemsfordeler her Nå får du også halv pris på FKH-kamper! Les mer om hvordan du kan få dine billetter her

Meld deg inn her

Hva koster det?

Medlemskapet (andelen i HAUBO) koster kr. 300,-. Du betaler ingen årsavgift i innmeldingsåret. Deretter koster medlemskapet kr. 300,- pr. år. Er du under 18 år koster innmeldingen kr. 300, og er deretter gratis til du fyller 18. 

Og hva med å hjelpe noen i familien? Du kan nemlig overføre medlemskapet ditt! Det kan overføres til andre familiemedlemmer, eller noen man har delt husstand med de siste to årene.

Juniormedlemskap

Juniormedlemskap er en ypperlig gave å gi i forbindelse med barnedåp, bursdag, og konfirmasjon. Som juniormedlem får du akkurat de samme fordelene som et ordinært medlemskap. Med forkjøpsrett kommer du foran i køen. Nøyaktig hvor langt avhenger av ansienniteten din, altså hvor lenge du har vært medlem. Det er med andre ord svært nyttig med et juniormedlemskap, som kan føre deg først i køen når du skal kjøpe bolig.

Medlemskapet (andelen i HAUBO) koster kr. 300,-. Juniormedlemmer er derimot fritatt fra årskontingenten på kr. 300,-, og betaler ikke årskontingent før vedkommende fyller 18 år.

Om HAUBO-medlemskap