Anne Lise og Jakob gleder seg til innflytting i Park-Teateret

Park-Teateret som ligger ved byparken i Haugesund, er ett av HAUBO sine flotte prosjekter som er under bygging. Alle eierne har nå vært på sin første omvisning av det som skal bli deres nye hjem. Innflyttingen skjer i slutten av februar neste år.


Vi møtte Anne Lise og Jakob Borum torsdag forrige uke da de hadde omvisning i det som skal bli deres nye hjem. Omvisningen ble ledet an av HAUBO sin representant Thor-Arne Lie. Han viste dem noen av fasilitetene inne i bygget før de gikk opp og inn i leiligheten som ligger i andre etasje.

Anne Lise er i full gang med å planlegge hvordan leiligheten skal innredes og hadde selvfølgelig med seg tommestokken for å gjøre nødvendig mål til nye møbler som skal inn i leiligheten.

– Vi er overrasket over at 68 m2 er såpass stort. Leiligheten er godt utnyttet og vi er spesielt begeistret for den store gangen.

Paret gleder seg masse til å flytte inn i en flunkende ny leilighet sentralt i Haugesund sentrum. Leiligheten blir lys og trivelig og med egen balkong hvor de kan nyte sola store deler av dagen.

Før innflytting er det mye som skal ordnes, blant annet salg av huset deres fra 1939 som ligger nydelig til ved Skeisvann.Les mer om Part-Teateret: https://www.park-teateret.no/leilighet